Apartamente De Vanzare In Campina

Intra in comunitatea Publi24. Apartamente de vanzare in Poiana Campina judetul Prahova pe Imobiliarero.


Apartamente De Vanzare Campina Prahova Anunturi Imobiliare Ro


De vanzare apartament 3 camere Campina.

Apartamente de vanzare in campina. Apartamente de vanzare campina. Apartament in vila de vanzare situat la parterul unui imobil DP in zona centrala a Municipiului CampinaDETALII CONSTRUCTIVE- Structura de rezistenta a imobilului este realizata din zidarie portanta cu fundatie stalpi si centuri din beton- Acoperisul este de tip. Profita de preturile avantajoase in Campina in centru sau spre periferie.

10 min de piata centralamijloace de transportparcare interioaraspatii de joacaSC 27 mpbloc caramidaavand 20 mp suprafata utilateren aferent 15 mpsituata la etajul 14-este compusa din camerabaiebucatarie si hol-este renovata si bucataria ramane mobilata-are. Apartamente de vanzare Campina Imobiliare HomeZZro. Apartamente de vanzare in Campina Prahova localitate Locație Campina Prahova localitate Trimite-mi cele mai noi oferte.

1 decomandat 2 camere hol baie balcon 11ml vedere spre sud la etajul 3. Publica gratuit anuntul tau de vanzare apartament si gaseste cumparator. Categoriile de anunturi din Imobiliare.

Verifica oferta pentru apartamente de vanzare Campina Prahova la preturi avantajoase. Apartament de Vanzare in Campina zona Centrala judetul Prahova. Toate Garsoniere de nchiriat Garsoniere de vnzare Apartamente de nchiriat Apartamente de vnzare Case - Vile de nchiriat Case - Vile de vnzare Terenuri Spații comerciale - Birouri Alte tipuri de spații Turism - Cazare.

Apartamente de vnzare din Poiana Campina vezi 791 anunțuri Apartamente de vnzare. Vinde apartament cu un anunt gratuit sau cumpara direct de la proprietar sau prin agentie pe OLXro. Cautarea a fost salvata.

Apartamente de vnzare n Cmpina ieftine. De vanzare 46 Apartamente de vanzare 46 Apartamente 2 camere 22 Apartamente 3 camere 12 Garsoniera 9 Apartamente 1 camera 2 Apartamente 4 camere 1 Judete. Apartament de vanzare in Campina central 1978 cnf.

Apartamente de vanzare in Campina Prahova localitate - wwwstoriaro. Apartament in vila de vanzare situat la etajul unui imobil PEmM in. Apartamente de vanzare cu 2 camere in Campina - 38 Anunturi.

- a fost renovat complet in 2018 - instalatie electrica - centrala termica noua - apa trasa separat - izolatie exterioara 2019 - ferestre termopan - aer conditionat Apartamentul este compus din. 17 februarie 51 m2. Hol de intrare 2 dormitoare 1 living.

Central 3 Est 1. Apartament de vnzare cu o cameră 20 mp Cmpina VVV4UZ Garsoniera in Campinasituata semicentral la aprox. 36 500 EUR 37 500 EUR.

Vand apartament 2 camere etaj 34 situat in Campina. Apartament de Vanzare in Campina 37000 Apartament in vila de vanzare situat in zona centrala a Municipiului Campina situat la etajul 1 avand suprafata construita de 4884 mp si suprafata utila de 4070 mp compartimentat astfel. Apartamente - Garsoniere de vanzare Campina Apartamente - Garsoniere de inchiriat Campina Case de vanzare Campina Case de inchiriat Campina Terenuri Campina Birouri - Spatii comerciale Campina Schimburi Imobiliare Campina Cazare - Turism Campina Alte proprietati Campina.

Profita de preturile avantajoase in Poiana Campina in centru sau spre periferie. De vanzare apartament 2 camere 513 mp in Campina cartier Muscel etaj 1 P1. Toate din vnzări Apartamente Garsoniere Case - Vile Terenuri Birouri - Spaţii comerciale.

Garsoniere de vanzare in Campina judetul Prahova pe Imobiliarero. Apartament de Vanzare in Campina zona Centrala Apartament 4 camere Campina. Apartamente de vanzare Campina Lajumatero Anunturi gratuite.

Dupa preț de la mic pnă la mare După relevanță Dupa preț de la mare pnă la mic Dupa preț de la mic pnă la mare După dată cele mai recente Suprafața cea mai mică Suprafața cea mai mare Pe aceasta pagina puteti gasi apartamente de vanzare Cmpina ieftine printre anunturile colectate de la mai mai mult de 41. Anunturi apartamente si garsoniere de vanzare Campina. De vanzare apartament 2 camere in Campina cartier Muscel.


Of9exiq09hsymm



Campina Central Apartament 4 Camere Et 3 50 000 Eur Homezz Ro



Apartamente De Vanzare Campina Prahova Anunturi Imobiliare Ro



Apartament 3 Camere In Campina Cod 008 Katec Consult



Apartament 2 Camere Campina Marasti La Strada Imobiliare Agentie Imobiliara Cluj



Apartament De Vanzare In Campina La Casa In Zona Foarte Linistita Matos Imobiliare



Apartament De Vanzare In Campina Matos Imobiliare



Apartament Cu 3 Camere De Vanzare In Campina Zona Centrala X01aaf



Vanzari Apartamente Campina 5 Oferte



Proprietar Campina Ocazie Apartament Cu 3 Camere De Vanzare In Campina Judetul Prahova Xv0b009vv 55 500 Eur



Popular Posts

Durerea In Talpa Piciorului Stang

Pete Maronii Pe Piele Poze

Utilaje Carmangerie Second Hand Germania

Model Deviz Lucrari Reparatii Auto

Desene Cu Timon Si Pumba

Sunt Atatea Meserii Cantec

Irina Rimes Si Killa Fonic

Ioana Vulpescu Cauza Mortii

Fructul Oprit Sez 2 Ep 5

Unde Gasesc Filtre Pentru Hota