Care Dintre Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Vehicule

Ntrebările drpciv şi variantele corecte acceptate la examen. Viteza si reducerea de viteza.


Chestionar 3


Categoria A B C D E Tr si Redobndire 13 din 15.

Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de vehicule. Indicatorul numărul 2 Presemnalizare trecere de pietoni avertizează că peste 50-200 m urmează o trecere de pietoni. Indicatorul 1 se numește Delimitarea pistelor pentru pietoni și biciclete la ntalnirea acestui indicator pietonii și bicicletele bicicletele făcnd parte din categoria VEHICULE sunt obligați să circule numai pe pista. 6 Locurile pentru fumat stabilite n exteriorul clădirilor sunt amplasate la o distanţă mai mare de 40 m faţă de locurile n care există pericol de explozie.

Lasa-ne adresa ta de email. Jul 07 2020 Bicicletele se ncadrează n categoria vehicule așada indicaturl creeazaă obligație pentru acestea. La ntalnirea acestui indicator pietonii și bicicletele bicicletele făcnd parte din categoria vehicule sunt obligați să circule numai pe pista specifică pentru categoria din care fac parte.

El nu creează obligații pentru conducători de vehicule. Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de vehicule. A da n zona ambelor indicatoare b numai n zona de acţiune a indicatorului 2 c numai n zona de acţiune a.

C nici unul dintre aceste indicatoare. Maitreyi Devi şi Mircea Eliade-volutele iubirii convorbire cu Adelina Patrichi n Hyperion nr. Mediu de nvăţare Chestionare auto ntrebările DRPCIV Instructori auto ntrebări frecvente.

Oprirea stationarea intoarcerea si mersul inapoi. Curs de legislaţie PDF Indicatoare şi marcaje Codul Rutier. N concluzie acest indicator creează obligații pentru conducătorii de vehicule adică pentru bicicliști.

Sfrşitul zonei n care oprirea a. Indicatorul 1 se numește Delimitarea pistelor pentru pietoni și biciclete la ntalnirea acestui indicator pietonii și bicicletele bicicletele făcnd parte din categoria VEHICULE sunt obligați să circule numai pe pista specifică pentru categoria din care fac parteDeci acest indicator crează obligații pentru conducătorii de vehicule adică pentru. Reguli de prim ajutor.

Buna am si eu o intrebare aici pe site la aceasta intrebare raspunsul corect este A dar am chestinare de la scoala pe care m-am inscris si imi arata ca raspunsul corect este ambele. Primul indicator se numește Delimitarea pistelor pentru pietoni și biciclete. A unor lucrări care creează condiţii.

22 Este permisă ntoarcerea autoturismului cnd circulaţi n zona de acţiune a unuia dintre indicatoarele alăturate. Lemn textile hrtie carton asfaltat. Alte mijloace utilizate pentru intervenţie n caz de incendiu.

Nici unul din aceste indic. După care dintre indicatoarele alăturate aveţi obligaţia să viraţi pe prima stradă la dreapta. Care dintre indicatoarele alăturate creează obligații pentru conducătorii de vehicule.

Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de vehiculeA. Poți alege să te pregătești pentru examenul pentru obținerea atestatului profesional dorit folosind acest website. Poți alege să te pregătești pentru examenul pentru obținerea atestatului profesional dorit folosind acest website.

Gaze şi lichide combustibile explozivi vapori inflamabili etc 10 m faţă de locurile n care există materiale solide combustibile. O sa iti trimitem cele mai noi articole de. Care din indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de autovehicule.

Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducă-torii de vehicule. Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de vehicule. Lista de ntrebări pentru examenul auto DRPCIV Direcția Regim Permise de Conducere și nmatriculare a Vehiculelor conform ultimelor modificări aduse Codului Rutier.

Semnificatia indicatorului si a panoului aditional este. Vehicule pentru tractare sau transport cisterne ori autocisterne pentru apă şi altele asemenea. Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de vehicule.

Pentru conducătorii de VEHICULE nu de autovehicule. Care dintre indicatoarele alaturate creeaza obligatii pentru conducatorii de vehicule. D nu aveţi nici un fel de obligaţii datorită panoului adiţional.

Ndeplineşte orice alte obligaţii prevăzute de lege pentru apărarea mpotriva incendiilor a comunităţii locale. Care dintre indicatoarele alăturate creează obligaţii pentru conducătorii de vehicule. Care dintre indicatoarele alăturate te obligă să execuţi virajul la stnga.

ARR-atestatero este unul dintre cele mai complexe site-uri cu chestionare auto ARR. Semnalele conducatorilor de vehicule. N timp ce conduceţi un autoturism aveţi voie să efectuaţi manevra de depăşire a unui autobuz oprit n staţie pentru urcarea şi coborrea călătorilor.

Click pentru a mari imaginea 40. Poate fi intalnit la inceputul unui sector de drum pe care este permisa numai circulatia pietonilor si a bicicletelor acestia fiind obligati sa circule numai pe pista specifica pentru categoria din care fac parte. AIndicatorul 1 se numeste Delimitarea pistelor pentru pietoni si biciclete.


Map Sa Mp Sv 35 Care Dintre Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Vehicule Raspuns



Care Dintre Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Vehicule Youtube



Chestionare Auto



Care Dintre Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Vehicule Chestionare Auto Drpciv



Indicatoare Si Marcaje Rutiere Atomic Drive



Map Sa Mp Sv 35 Care Dintre Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Vehicule Raspuns



Care Dintre Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Vehicule Youtube



Care Din Indicatoarele Alăturate Creează Obligaţii Pentru Conducătorii De Autovehicule



Indicatoare De Interzicere Sau Restrictie By Picu Denisa Quiz



Quiz



Popular Posts

Durerea In Talpa Piciorului Stang

Pete Maronii Pe Piele Poze

Utilaje Carmangerie Second Hand Germania

Model Deviz Lucrari Reparatii Auto

Desene Cu Timon Si Pumba

Sunt Atatea Meserii Cantec

Irina Rimes Si Killa Fonic

Ioana Vulpescu Cauza Mortii

Fructul Oprit Sez 2 Ep 5

Unde Gasesc Filtre Pentru Hota