Pasca Cu Aluat De Pandispan Si Ciocolata

Pana acumam facut pasca cu aluat de cozonc si pasca fara aluat. Pasca cu ciocolata este o reinterpretare a traditionalei retete de pasca cu branza si stafide.


Reteta De Pasca Cu Ciocolata Youtube


Doua linguri de cacao 40 de grame de faina 90 de grame de zahar 120 ml lapte dulce 3 oua 60 de grame de unt 3 linguri de nuca macinata o lingurita de esenta de rom un plic de zahar vanilat un strop de sare.

Pasca cu aluat de pandispan si ciocolata. Un ou pentru uns aluatul eu am folosit un ou mic de prepelita Mod de. Httpswwwlalenaro515-reteta-Pasca-cu-ciocolata-si-branza-preferata-familiei-noastre-Reteta-VIDEOhtml Cred ca pasc. O sa incerc din nou maine insa am gasit alte variante de pasca poloneza care au doar 3 linguri de faina in compozitia de brinza si am cumparat cotrtage cheese ca e mult mai dura si poate merge mai bine.

De faina amestecate cu brinza i-au eliminat complet gustul de brinza era un soi de pandispan alb si necopt. Pască cu blat de pandișpan o rețetă simplă și rapidă. Rețeta de azi nu e o pască tradițională ci aș zice că e mai degrabă un compromis sau mai bine zis o combinație dintre chec și cheesecake.

400 de grame de aluat pentru cozonac. Pască cu blat aerat și umplutură delicioasă de brnză dulce și stafide. Apr 10 2017 Reteta de pasca cu ciocolata pe site.

Foarte multi dintre voi ati. Apr 05 2015 Ingrediente reteta de pasca cu ciocolata si nuca. Comanda data de copiii si nepotii mei pentru ziua de ieri a fost pentru niste muffins draguti si pufosi cum fiecare isi dorea sa fie umpluti cu altfel de crema am preparat 2 creme una cu ciocolata alba si cealalta cu ciocolata de lapte.

Pasca fara aluat cu ciocolata un desert delicios pe baza de branza dulce si muuulta ciocolata. Mar 26 2015 Alaturi de ouale rosii de drob de stufat si de cozonac ea intretine o atmosfera gastronomica dedicata spiritului sarbatorilor. In cazul in care nu o vreti cu ciocolata omiteti cacao si glazura presarati deasupra cu zahar pudra si aveti o pasca delicioasa cu aluat de pandispan fraged si moale.

Apr 18 2014 Se tapeteaza un vas rotund diametru de 23 cm cu foaie de copt se toarna cealalta jumatate de aluat si se uniformizeaza. Pasca cu ciocolata este una dintre preferatele mele impreuna cu cea fara aluat. In pasca cu ciocolata pastram in acelasi timp traditia de a avea pasca pe masa dar aducem inovatie prin introducerea ciocolatei.

Pasca cu ciocolata se poate realiza cu aluat sau fara cu aluat de pandispan insa se poate face si pasca cu ciocolata si smantana ori pasca cu ciocolata si branza. Am primit insa foarte multe cereri pentru acest fel de pasca. Sincer imi place foarte mult cozonacul dar nu impreuna cu branza asa ca prefer aceste doua feluri de pasca.

In mijlocul aluatului se pune incet crema de branza. Am filmat pasca fara aluat cu ani in urma si de atunci se numara printre preferatele voastre cand vine vorba de deserturi pascale. Se da la cuptor la foc mediu pentru 1 ora si 20 minute mai mult sau mai putin in functie de fiecare cuptor e bine sa faceti testul scobitorii.

Apr 17 2011 Daca sunteti in cautare de o pasca cu aluat de pandispan sau pasca cu ciocolata eu zic sa va opriti aici pentru ca le aveti pe amandoua. Apr 13 2020 Muffins cu crema de ciocolata alba si cacao. Nu s-a putut minca.

Daca anul trecut ai invatat doua variante moderne - pasca cu ciocolata alba si pasca fara aluat in 2015 revenim la retetele traditionale - pasca cu aluat de pandispan.


Pasca Cu Smantana Lecturi Si Arome



Pasca Cu Smantana Adriana Ionica



Pasca Cu Aluat De Pandispan Si Branza De Vaci Lecturi Si Arome



Pin On Cozonaci



Pasca Cu Aluat De Pandispan Si Branza De Vaci Lecturi Si Arome



Reteta Pasca Cu Ciocolata Si Branza De Vaci



Pasca Fara Aluat Cu Ciocolata Reteta Perfecta Pentru Paste Cc Eng Sub Jamilacuisine Youtube



Pin On Cake S



Pasca Cu Ciocolata Si Nuca Lecturi Si Arome



Pasca Cu Ciocolata Desert De Casa Maria Popa



Popular Posts

Fructul Oprit Episodul 11

Test Grila Ingrijitoare Curatenie Spital Cu Raspunsuri

Foisor Lemn In Doua Ape

Tradarea Ep 67 Tradus In Limba Romana

Planeta Maimutelor: Razboiul (2017)

Plante Rezistente La Temperaturi Scazute

Scheletul Uman Si Organele Interne

Irina Rimes Si Killa Fonic

Spitalul Sf Sava Iasi

Cine A Pictat Cina Cea De Taina