Rase De Vaci Baltata Romaneasca

Rasa de vaci Baltata Romaneasca Detalii 29 Ianuarie 2012 Rasa B a l t at a Rom a neasc a de tip Simmental cu i nsu s iri de produc t ie mixt a pentru carne-lapte a fost s i reprezint a principala ras a de taurine a ta rii at a t prin ponderea numeric a precum s i prin i. Red and white in colour it is particularly renowned for remarkable beef and milk production as well as its hardiness and docile disposition.


Vand Vaci Vitel Rasa Baltata Romaneasca


40 268 367 890 40 268 367 258.

Rase de vaci baltata romaneasca. Am gasit 362 anunturi. Vand vaca rasa - Baltata romaneasca gestanta aproape de termen culoare rosiaticalb. Vnd Taurasi de rasa baltata romnească.

Mi folosește datele personale n conformitate cu Declarația de confidențialitate și Politica privind modulele cookie și alte tehnologii similareSC. Vaci de lapte baltata romaneasca de vanzare Introduceți-vă adresa de e-mail pentru a primi alerte cnd vom găsi anunțuri noi pentru Vaci de lapte baltata romaneasca de vanzare. La Baltata romaneasca de vanzare rasa pura ingrijire exemplara.

Vand 40 de vaci rasa baltata romaneasca intre 2 si 7 anise incadreaza la subventiepret 3900 leitel 0722455716. Una dintre cele mai apreciate rase de vaci de la noi este fara indoiala Baltata Romaneasca datorita adaptabilitatii sporite cat si pentru faptul ca ofera o calitate buna atat a carnii cat si a laptelui. Animale domestice si pasari.

OLX Online Services SRL. Recurge la sisteme automate și la parteneri care analizează. Inaltimea vacilor este de 133 cm greutatea de 600 kg si circumferinta trunchiului de 186 cm.

Numărul mare de taurine de aproximativ 62 milioane capete din care 245 milioane 39 erau vaci și juninci a scăzut continuu. Prețul la acest moment pentru o vacă de lapte o junincă din rasa Bălțată Romnească. Cmpul destinat e-mailului nu trebuie să fie gol Vă rugăm să introduceți o adresă de e-mail validă.

Culoarea acestor vaci este alb cu rosiatic capul si partea de la genunchi pana la copite fiind intotdeauna albe. Producţia de lapte variază n funcţie de condiţiile de exploatare fiind n medie ntre 3500-4000 kglactaţie cu 38 grăsime. Baltata romaneasca de vanzare cei interesati sa cumpere exemplare din aceasta rasa pura au posibilitatea sa achizitioneze doi tauri si trei taurasi de la Asociația Crescătorilor de Vaci Bălțată Romnească de tip Simmental ACVBR-SIM.

Asociatia Crescatorilor de Vaci Baltata Romaneasca. Taurii au inaltime de 150 cm greutate medie de 900 kg si circumferinta truchiului de 220 cm. Rase de vaci Autohtone.

Tip Simmental ACVBR tip Simm a primit Certificatul de recunoastere internationala pentru registrul genealogic mentinut si condus de aceasta. Feb 06 2018 5 februarie 2018. Agrointeligența -wwwagrointelro a vorbit cu ing.

Una dintre cele mai cunoscute rase de vaci de lapte din Romnia este preferată n fermele din țara noastră datorită producției bune dar și pentru condițiile ușoare n care poate fi crescută. Rasa Baltata Romaneasca are o constituţie robustă temperament liniştit precocitate mediocră realiznd prima fătare la vrsta de cea. Am nțeles că SC.

33 luni şi un interval ntre fătări de cea. OLX Online Services SRL. Vand vitei masculirasa baltata romaneasca 1-4 saptamaniasteptam oferte serioas.

Vand Vaci Rasa Baltata Romaneasca. Prin clic pe butonul Inregistreaza-te accept Termenii de utilizare. Oradea Bihor Telefon validat.

Publica gratuit anuntul tau de vanzare vaca si gaseste cumparator. Romania se aliniaza astfel la nivel mondial cu statele care detin registre genealogice pentru rasele din tulpina Simmental si nu numai. N 2003 erau n total 28 milioane taurine cu 175 milioane vaci și juninci 623.

Harman Judeţ Braşov. Romanian Bălțata is the most popular breed of cattle in Romania. In judetul Covasna in localitatea Bixad am descoperit o ferma de vaci din rasa Baltata Romaneasca pusa pe picioare datorita fondurilor europene.

Documente de functionare Regulamente ale Registrului Genealogic al rasei Baltata Romaneasca. Baltata romaneasca a rezultat in urma unei lungi incrucisari dintre Sura de stepa transilvaneana si taurul Simmental. Am gasit 362 anunturi.

Procedura pentru eliberarea Certificatului Zootehnic - Rasa Baltata Romaneasca - Tip Simmental sisau Montbeliard. Culoarea vacilor este alb roscat. Animale domestice si pasari.

Baltata romaneasca de vanzare. Jun 26 2015 Rasa Baltata Romaneasca are urmatoarele caracteristici. Oferte Vaci de vanzare diverse rase Cumpara la preturi avantajoase.

Procedura pentru eliberarea adeverintei de schimbare rasa. Vand vaca baltata romaneasca. Mai multe detalii aflati la numarul de telefon afisat.


Lapte Si Carne La Superlativ Bălţata Cu Negru Romanească Poate Fi Rentabilă Revista Ferma



Baltata Romaneasca Caracteristici Crestere Animale Vii Primo Cezar



Zoo Ro Bovine Din Rasa Baltata Romaneasca



Baltata Romaneasca Vaci De Vanzare De Rasa



Cat Lapte Da O Vaca Baltata Romaneasca Pe Zi Catwalls



Rase Mixte De Vaci Cele Mai Bune Rase Pentru Producția De Lapte și De Carne



Baltata Romaneasca De Vanzare Rasa Pura Ingrijire Exemplara



Baltata Romaneasca Rasa De Vaca Autentic Romaneasca Youtube



Cat Lapte Da O Vaca Baltata Romaneasca Pe Zi Catwalls



Cat Lapte Da O Vaca Baltata Romaneasca Pe Zi Catwalls



Popular Posts

Adunarea Fractiilor Cu Acelasi Numarator

Cand A Murit Maria Cornescu

El Nino Langa Soare Versuri

Tratament Unghii 8 In 1

A Royal Night Out Online Subtitrat

Urari De An Nou

Dieta Disociata 3+3

H1z1 King Of The Hill

Trasul Vinului De Pe Drojdie

Razboiul Sarbo-croat