Pavel Stratan Rodica Stratan

Deși departe de lumina reflectoarelor pare că Rodica este o femeie de nota 10 și o mamă. Foarte multa lume intreaba Da unde-i mama copiilor.


Pavel Stratan Toată Lumea Ne Intreabă Unde E Mama Copiilor


In 1977 he played the guitar for the first time on stage at school.

Pavel stratan rodica stratan. Dacă tatăl Pavel Stratan este foarte vizibil mama acesteia Rodica nu apare niciodată alături de fiica sa. Asta este decizia ei sa nu apara insa mereu ne sustine a declarat Pavel. Artistul a mărturisit n trecut că are o relație specială cu Rodica Stratan și că ntlnirea lor a fost predestinată fiind convins că ea va fi mama copiilor săi.

Numele ei este Rodica este soția artistului și mama celor doi copii ai acestuia. Rodica și susține familia din umbră și preferă să și trăiască viața n spatele reflectoarelor. Tanti Rodica in studioul de inregistrari Kazibo Music cu Naguale si Alex Pelin.

Rodica Stratan are 4 joburi enumerate n profilul său. Pavel Stratan a dezvaluit acum ceva vreme pentru Pro Tv de ce nu apare Rodica niciodata alaturi de familia sa celebra. Sep 21 2019 Dacă Pavel Stratan și fiica sa Cleopatra nu mai au nevoie de nicio descriere puține se știu despre soția artistului.

Rodica și susține familia din umbră și preferă să și trăiască viața n spatele reflectoarelor. Eu le doresc soarta noastră doi copii cuminți nu au cum altfel. In 1983 he wrote his first lyrics while in 1996 he had his first real show-business experience as a sleight-of-hand artist.

Madalinasimionescucatmusicro Madalina Simionescu. Rodica mama Cleopatrei Stratan alaturi de sotul ei Pavel Stratan. Iată cum arată Rodica și care este motivul pentru care preferă să rămnă n umbră.

Rodica Stratan nu prea apare la evenimente și nu-i place să fie n atenția presei. - Imagine rară cu mama Cleopatrei Stratan. Părinții noștri au trăit așa noi trăim așa.

Soția lui Pavel Stratan este o prezență rară n showbizul romnesc. Familia Stratan 599222 views. Paparazzi pe 01072018 la 2349 VIDEO PAPARAZZI Şi-a făcut copiii celebri dar soţia o ţine la secret.

11 noiembrie 1970 Nișcani raionul Călărași Moldova este un cntăreț și textier de muzică folk pop din Republica MoldovaMuzica pe care o face nu poate fi catalogată. Stratan is now living in Pipera in the capital of Romania Bucharest with his wife Rodica an engineer daughter Cleopatra b Oktober 2002 in Chișinău Republik Moldau ist die Tochter des Liedermachers Pavel Stratan und dessen Ehefrau Rodica Stratan. 11 November 1970 is a Moldovan folk singer born in the village of Nişcani Raionul Călăraşi Moldova.

Este un amestec de stiluri. Cleopatra Stratan a fost mereu susținută n muzică de părinții ei. Sep 20 2019 De ce Rodica Stratan nu vrea să apară niciodată n public Timpul a trecut iar ea s-a transformat ntr-o domnișoară frumoasă cu o carieră mare n domeniul muzical.

Pavel Stratan și-a cunoscut soția prin intermediul unei cunoștințe comune și chiar din prima clipă a știut că ea este aleasa. Adolescenta de 17 ani a fost dintotdeauna susținută de părinții ei nsă tatăl său Pavel Stratan a fost cel care a apărut mereu n public alături de ea. Deși Pavel Stratan și-a făcut copiii celebri pe soția sa a ținut-o mereu n umbră departe de ochii presei.

De acest lucru ne convingem cnd urmărim aparițiile publice ale tinerei familii Stratan. Pavel și Cleopatra Stratan s-au numărat printre invitații Vladei la emisiunea muzicală Sounds Goood de la PRO TV. Mar 17 2013 PAVEL STRATAN - CEA MAI SERIOASA PIESA DIN MOLDOVNESTImp4 - Duration.

Oct 08 2020 Pavel Stratan a dezvăluit că noutatea nu a fost un șoc nici pentru el și nici pentru soția sa Rodica și că lucrurile evoluează firesc. Subscribe to Cat Music Channel. Nu se știe exact ct la sută este inspirație și ct la sută muzică originală.

Familia nseamnă multă dragoste liniște și respect. Vizualizaţi profilul complet pe LinkedIn şi descoperiţi contactele lui Rodica Stratan şi joburi la companii similare. Cum arată Rodica nevasta lui Pavel Stratan.

Paparazzi Spynews au reușit nsă să o fotografieze anul trecut n timp ce lua prnzul alături de soțul său. Soția lui Pavel Stratan este o prezență rară n showbizul romnesc. Aceștia au creat o atmosferă călduroasă și plăcută n studiou.


Ce Frumoasă E Mama Cleopatrei Stratan Artista A Avut Pe Cine Să Moștenească



Video Cleopatra Stratan A Devenit O Adevarata Domnisoara Uite O Pe Fiica Lui Pavel Stratan La Cumparaturi Prin Mall Cu Mama Ei De Mana Wowbiz



N O Sa Ti Vina Sa Crezi Ce Profesie Are Mama Cleopatrei Stratan



Cine Este Mama Cleopatrei Stratan Avem Imaginile Nimeni Nu A știut Cum Arată Mangonews



Rodica Stratan Posts Facebook



Anna Lesko S A Maritat In Secret Cu Pavel Stratan Youtube



Pavel Stratan A Avut Grija Sa Si Tina Sotia Departe De Ochii Curiosilor Cum Arata Rodica Nevasta Artistului Buna Ziua Iasi Bzi Ro



Ghiţă Nu Mai E Fabrică De Bani Pentru Cleopatra Stratan Libertatea



Pavel Stratan Wikipedia



Socrul Mic Pavel Stratan Despre Logodna Cleopatrei Cu Edward Eu Le Doresc Soarta Noastră Doi Copii Cuminți Nu Au Cum Altfel Video Ea Md



Popular Posts

Durerea In Talpa Piciorului Stang

Pete Maronii Pe Piele Poze

Utilaje Carmangerie Second Hand Germania

Model Deviz Lucrari Reparatii Auto

Desene Cu Timon Si Pumba

Sunt Atatea Meserii Cantec

Irina Rimes Si Killa Fonic

Ioana Vulpescu Cauza Mortii

Fructul Oprit Sez 2 Ep 5

Unde Gasesc Filtre Pentru Hota